Известие

Collapse
No announcement yet.

Фланци за 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фланци за 33

колеги някои може ли да ми каже колко дебел фланец трябва да сложа на 33-ката за да влезнат
    15* J7

мерси предварително
    155 2.0 traktor

За какво ти е фланец?
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Фланци
      Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Първоначално публикувано от alfamilano
        Фланци
        колега защо толкова злоба към фланците има у теб ??? аз от 7-8 години си карам колите с фланци и досега не съм имал грижи дори алфата ми е с оригиналните лагери с изклю4ение на един заден които виеше като я купих но ве4е 70-80 хил км имам и нема грижи а сега дори е на 16 цола което увели4ава риска

Comment

Аве ти с 16-ките е добре да си с фланци ма на 15-ки за кво са му фланци да не говориме че 33-ката си има огромна стъпка и нема нужда от фланци, а и си има джанти с изнесен център на които фланци не им требват
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Аве ти с 16-ките е добре да си с фланци ма на 15-ки за кво са му фланци да не говориме че 33-ката си има огромна стъпка и нема нужда от фланци, а и си има джанти с изнесен център на които фланци не им требват
            Без коментар!
            Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

бобо я преведи сеа какво искаше да кажеш на 15 така а на 16 ина4е

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                Ами когато колата е правена за 15 сичко си е ок стават сякви изнасянето на центъра на джантата (на хубавите) си е сметнато и фланци не трябват! Когато колата е за 15 а туриш 16-ки ти трябва фланец за да ти пасне центъра на джантата с главините Говоря за центробежния център не за центъра на болтовете
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                  Ами когато колата е правена за 15 сичко си е ок стават сякви изнасянето на центъра на джантата (на хубавите) си е сметнато и фланци не трябват! Когато колата е за 15 а туриш 16-ки ти трябва фланец за да ти пасне центъра на джантата с главините Говоря за центробежния център не за центъра на болтовете
                  лелеее ти висше имаш ли ?туи сам ли го измисли или някои ти помогна

Comment

питям защото веднъж като се наложи да си сменя гумата с резервната задна става въпрос не стана защото ми опря в щангата отзад
                    резервната ми гума 14/195/60 джантатае J6 и се притеснявям 4е 6те има проблем с 15-ките J7
                    155 2.0 traktor

Comment

Working...
                    X